Saturday, 4 June 2011

fenomena artis/pengarah baru melayu yang bodoh,dan egois,.

Di petang-petang ni di shah alam,..hangat cuaca ditambahkan lagi terbaca pulak aku dengan cerita-cerita middle finger dan pelbagai lagi membuatkan kehangatan semakin terasa,..terasa nak je maki hamun si artis yang sebelum ni aku tak kenal langsung tiba-tiba apabila nama dia ni dijaja disetiap blog dengan video klip ala-ala  lucah dia tuh,..middle fingger kat sume blogger yang sebelum ni aku tak taw kisah dia,.tiba-tiba jadi tahu,..

nama yang tak sedap dia tuh dijaja di kebanyakkan blog gara-gara statement si G*****t yang amat menyentuh kredibiliti blogger,.huahuha,..aku panas betul la,,,.sebekum ni aku tak tau apa-apa pasal dia,.dan tak ingin mengambil tau pasal dia ni tiba-tiba terkena tempias/terasa  dengan statement yang tak matang dan kebudak-budakan itu,..memang haram tol dia ni,..aishhhh,..rasa nak maki jer pulak dia nie,.Sabo jer lam,,,doakan dia tak berjaya dlam bidang pengarahan dan artis dia tuh,.orang macam ni ,,bukan merosakan jer lebih dari merosakkan akhlak boleh dia buat,,...
aku da tengok video klip yang tah pape la ,..memang macam sial video dia,,..ingat best ke,..syok sendiri,.perghhhh,..da tak best macam haram lak tuh,..jangan nak ego sangat la ,.setakat buat video macam ni,.baik takyah,.aku layan video budak-budak sekolah buat kat youtube lagi best la,.....

otak kalau karat sangat jangan sampai nak buat video cam gitu,.kalau kat amireka,..benda macam tu tak
menjadi kontroversi atau kemarahan masyarakat disana,...sebab kat sana masyarakat dia pon da banyak karat otak dia,.ko pon da terikut karat macam otak orang barat,.bila orang bising pasal video kau yang tak best ni lagi macam haram,,jangan ko nak ckap masyarakat kat malaysia ni kolot ke,..molot ke,..hakikat nya otak kau yang  karat,..
bajet ko tu pengarah hollywood ke,.atau pon bollywood ke hape.....ko tu taik wood,..taikwood buat cara taik wood la,...

sebelum ni belum pernah daku memaki hamun setahap ini,.agak syok pula,.hahah ,..taik wood betolll!!!!
ahad niee,..harap-harap masok melodi la pasal si pengarah murahan tuh,..da tak best ,.muka macam taik lembu,.ambik kau,.hhha,..

jahat pula entry kali ni,..sapa-sapa peminat si ********** ,,(nama malas aku nak mention,menyampah aku),..lu orang pon sama-sama karat la,,..

lu nak jadi amireka,.dok amireka la broooo...lu jangan nak samakan amireka dengan malaysia,....bawak fan-fan lu sekali pegi amireka,..

harap lu masok melodi nanti,.artis malaysia paling bangang yang pernah aku nampak,..(*baru ari gua kenal lu,.tu pon sebab kenyataan n video haram luuuu...


oppppp..manyak betui makian aku,,,insaf daa,nak mintak maaf secara terbuka,--->>> sorry

8 comments:

^ C.e.n.g.k.i.h ^ said...

perghhhhh!! gua tahu sape yg lu maksudkan..
gua pun hangin nie..
cehhhh!!

confidentlove said...

lu tau,,..nasib baikk,.sapa tak taw??dulu tak kenal sekaran org kenal da,.tapi sebab kebangangan dia sendiri

Scarlett O'Hara said...

dari dulu dah menyampah dgn dia ni.Sekarang lagilah menyampah.

confidentlove said...

nasib baik aku tak kenal dia dari awal,..mesti tahap menyampah lagi teruk kann,,hahha

Embun Pagi said...

nama je suci saifullah (pedang Allah) tp akhlak cam haram jadah..!!xbleh nk terima teguran dna pndgn..klu xbleh jgn jd artis la bodo..dok lam utan sorg2..

confidentlove said...

tu la pasal...jangan sama kan dengan dunia barat,malaysia negara orang islam..

cakap tu biar la ada hujah islamik sikit,.ni bagi alasan macam alasan orang tak de agama,..addoiiii...semoga Allah bago hidayah pada aku dan si dia

ceritera hidupku said...

gembit si sengal..hahah

Acai said...

layan.....da follow

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons